Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.05.2018. Viimeisin muutos 24.05.2018.

REKISTERINPITÄJÄ

Helsinki Spey Clave (Y-tunnus: 1948355-9) Helsinki Spey Clave Ruoholahdenkatu 26 00180 Helsinki


REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Anton Pousar  

 shop(at)helsinkispeyclave.com

+358 9 445138 

Helsinki Spey Clave


REKISTERIN NIMI

Helsinki Spey Clave – Asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Helsinki Spey Claven asiakkaaksi verkkokaupassa tai myymälässä tai ostanut Helsinki Spey Clavesta tavaraa tai antanut suostumuksen suoramarkkinointiin lisäämällä sähköpostiosoitteensa uutiskirjeen tilaukseen. 


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Helsinki Spey Clave- verkkokaupan sekä myymälän kassajärjestelmään tai tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, reklamaatioiden käsittelyyn, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Verkkokauppatilausten sekä myymäläostosten tiedot

 

HENKILÖTIETOJASI VASTAANOTTAVAT

  • Yrityksemme ja sen työntekijät 
  • Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
  • Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
  • Tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
  • Tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
  •  IT- yritys, joka ylläpitää verkkokauppaamme
  •  Mailchimp, joka toimittaa uutiskirjeemme sinulle


SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Mikäli tilaat Helsinki Spey Clave sähköpostiuutiskirjeet, sähköpostiosoitteesi ja nimesi tallennetaan Mailchimp-sähköpostipalveluun, jonka toimittaja on The Rocket Science Group (USA). Mailchimp-palvelua voidaan käyttää myös tärkeiden Helsinki Spey Clave toimintaa ja palveluita koskevien tiedotteiden lähettämiseen. Halutessasi tietoa juuri sinun lähellä sijaitsevista tapahtumista ja tarjouksista, voit tallentaa Mailchimp-palveluun myös sijaintisi. Voit lukea Mailchimpin tietosuojaselosteen tästä. https://mailchimp.com/legal/privacy/

Jos reklamoit Helsinki Spey Claven myymistä tuotteista ja reklamaatiotasi ei voida ratkaista ottamatta yhteyttä tuotteen valmistajaan tai markkinoijaan, siirretään reklamaatioosi liittyviä henkilötietoja tuotteen valmistajalle tai markkinoijalle, joka voi sijaita EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella.

Jos henkilötietosi siirretään EU/ETA:n ulkopuolelle, tehdään se tietosuoja-asetuksen säännösten mukaisesti samantasoisen yksityisyyden suojan ylläpitämiseksi. Tällöin saatavilla on joko EU:n komission päätös siitä, että kyseessä olevassa maassa on riittävä tietosuojan taso, tai asianmukaiset suojatoimet on toteutettu muulla tavalla kuten oikeudellisesti sitovien vakiosopimuslausekkeiden tai yritystä koskevien sitovien sääntöjen perusteella.

Arkaluonteisia tietoja ei siirretä ja säilytetä EU:n tai ETA:n ulkopuolella.


REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähetää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä. Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Finnish English Russia
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tällä sivulla voit tutustua Helsinki Spey Clave- verkkokaupan tilauksiin liittyviin tilaus- ja toimitusehtoihin sekä palautusehtoihin ja maksamiseen.

Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupasta tilaaminen

Tilatessasi verkkokaupasta, sinulla on tilauksiisi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jotta voit varmistua tilaamiesi tuotteiden soveltuvuudesta itsellesi. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Tilaus on maksamisen jälkeen sitova ja saat verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kaikki varastosta löytyvät tuotteet pyritään toimittamaan 0-3 päivän kuluessa.

Tuotteen toimittaminen

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika (”Varastossa” status verkkokaupassa) on normaalisti 0-3 arkipäivää kotimaassa, riippuen toimitustavasta. Osa tuotteista on tilattavissa, vaikka niitä ei olisi sillä hetkellä varastossa (”Tilapäisesti loppunut. Toimitusaika X päivää.” status verkkokaupassa). Tilapäisesti loppuneet- tuotteet eivät sijaitse varastossamme, vaan niitä on mahdollisesti tulossa lisää tai tilataan tavarantoimittajalta heti asiakkaan tilauksen jälkeen. Kunkin tuotteen kohdalla on ilmoitettu arvioitu toimitusaika kyseiselle tuotteelle, monissa tapauksissa tuotetta saadaan lisää nopeamminkin. Jos tuotetta ei ole saatavilla tavarantoimittajalta tai toimitusaika on oletettua pidempi, ilmoitetaan siitä asiakkaalle. Jos yhdessä tilauksessa on eri toimitusajoilla olevia tuotteita, varastossa olevat tuotteet toimitetaan heti ja pidemmällä toimitusajalla olevat tuotteet jälkitoimituksena heti niiden saavuttua.

Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Huomioithan, että ostoskori ei varaa tuotteita varastosta ennen kuin tilaus on maksettu.

Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Säilytä tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta varten. Voit esimerkiksi tulostaa tilausvahvistuksen verkkokaupasta.

Selkeät hintavirheet

Helsinki Spey Clave-verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selkeiden hintavirheiden kohdalla. Selkeällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selkeitä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit:

  • jos tuotteella on hintana 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan
  • jos satojen eurojen arvoisen perhovavan hinnaksi ilmoitetaan esim. 59 euroa.

Näissä edellä mainituissa tapauksissa ilmoitettu virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan oletetaan ymmärtävän hinnan virheellisyys.

Ylivoimainen este

Helsinki Spey Clave-verkkokauppa ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. sota, luonnonmullistukset, viranomaisen päätökset, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Helsinki Spey Clave-verkkokaupalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Asiakasviestintä

Helsinki Spey Clave-verkkokauppa lähettää asiakkailleen sekä markkinointiviestejä että asiakaspalveluviestejä ensisijaisesti sähköpostiin ja erityistilanteissa matkapuhelimeen. Jos olet rekisteröitynyt verkkokauppaan, voit joko sallia tai kieltää markkinointiviestien lähettämisen Omat tiedot -sivuilla tai ilmoittamalla asiasta sähköpostitse shop(a)helsinkispeyclave.com.

Asiakaspalveluviestit liittyvät asiakkaan tilaukseen ja toimitukseen Helsinki Spey Clave -verkkokaupasta. Hyväksymällä Helsinki Spey Clave -verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy asiakaspalveluviestien lähettämisen. Tilausosoite ja muut asiakastiedot tallennetaan Helsinki Spey Clave asiakastietojärjestelmään asiakassuhteen ajaksi. Lisätietoja asiakastietojen käsittelystä saat Rekisteriselosteesta.

Virhevastuu ja takuut

Kaikilla myymillämme tuotteilla on normaali vuoden virhevastuu, joka kattaa tuotteiden valmistus- tai materiaali virheet. Virhevastuu ei kata tuotteen väärästä käytöstä tai huolimattomuudesta johtuvia riikkoontumisia. Osa valmistajista myöntää tuotteilleen virhevastuuta pidemmän takuun, joka ilmoitetaan tuotteiden kohdalla erikseen.

Helsinki Spey Clave Oy
Ruoholahdenkatu 26
00180 Helsinki
puh. +358 9 445 138
shop(at)helsinkispeyclave.com

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita