Finnish English

"Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin jännittävä uusi tuote. " - Jari Koski

H2O Crystal Flesh Baitfish Fibre

Jari Kosken tuotearvostelu uutuudesta! Tuotteeseen pääset tästä H2O Crystal Flesh Baitfish Fibre

Otsikon keinokuitu on H2O:n uusimpia tuotteita. Se on sekoite Slinkyä, Flat n Fineä ja perinteistä Crystal flashia. Sarjasta löytyy toinen toistaan hienompia sekoitteita ja värisävyjä. Pakkauskoko on myös varsin runsas ja kuluttajaystävällinen. Pakkaus on käytännöllinen ja ehkä visuaalisesti hienoin mitä itselle on vastaan tullut.

Paljon materiaalia kauniissa pakkauksessa
Tästä sekoitteesta erityisen omaan makuun tekee noiden hienojen värien lisäksi se, että siinä on käytetty Flat n Fine kuitua. Tämä mattapintainen kuitu sekoitettuna perinteiseen slinkyyn toimii erittäin hyvin monen tyyppisiin perhoihin. Se tuo läpikuultamatonta runsautta sidokseen sekä parantaa perhojen heitettävyyttä koska se imee jonkin verran vettä itseensä. Se tuo myös extra elävyyttä perhoon sekä uppoaa nopeammin kuin pelkkä slinky.


Tästä sekoitteesta teet monet klassikot kuten Clouserit


Tästä sekoitteesta teet niin haukiperhot kuin monet suolaisten vesien klassikkosidokset. Tuotteessa on melko paljon crystal fläsää jo valmiina joten haukiperhoihin ei tarvitse paljoa lisäkimalteita lisätä. Tämä tosin tarkoittaa sitä, että kirkkaille vesille sitoessa voi joutua hiukan kimalteita nyppimään pois ja käyttää ne ylimääräiset seuraavaan haukisidokseen.

Kirkasta Oranssia hauelle!


Sekoitteen rakenne on riittävän tukevaa jotta siitä voi tehdä pelkkää keinokuitua syöneen perhon, mutta sopivan sulavaa jotta sen käyttö myös luonnon materiaalien kanssa on luontevaa.

Tämä sekoite sopii kuin nenä päähän näihin "Hybridi" perhoihin jossa pohjana on perinteinen Hollow Deceiver jonka etuosaan sidotaan keinokuitu huntu.

Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin jännittävä uusi tuote. Flat n Finen käyttö slinkyn seassa on kerrassaan nerokasta. Toivottavasti tästä nähdään jossain vaiheessa jatkojaloste jossa on vaihtoehtoisesti jotain muutakin fläsää sekoitettu mukaan. Mahtava veto kaiken kaikkiaan siltä kaikista perinteisimmältä keinokuitutuottajalta.

Sidontaterveisin, 

Jari Koski