Finnish English

Bead Head Gold Ribbed Hare's Ear on hirvittävästä nimestään huolimatta erinomainen päivänkorennon toukkien yleisjäljitelmä.

Olemme laatineet videopohjaisen perhonsidontakoulun yhteistyössä Fly Tying Archiven kanssa. Kurssi on tarkoitettu kaikille perhonsidonnasta kiinnostuneille. Kurssin aihealue on taimen-, harjus-, ja kirjolohiperhot, joiden sidontatekniikat ovat sovellettavissa kaikenlaiseen sidontaan.Julkaisemme alkuun kolme videota, joilla pääsemme alkuun ja sen jälkeen 2-3 viikon välein uuden videon.Sidottavat perhomallit ovat toimiviksi todettuja ottiperhoja pohjoismaiseen perhokalastukseen ja miksei muuallekin. H.S.C. perhonsidontakurssin perhot sitoo Timo Kontio.

Kurssiperho 2 - Bead Head Gold Ribbed Hare's Ear

Bead Head Gold Ribbed Hare's Ear on hirvittävästä nimestään huolimatta erinomainen päivänkorennon toukkien yleisjäljitelmä. Videossa opimme uutena asiana käsittelemään sulan siikasia ja sitomaan niistä siistin tasapäisen pyrstön. Lisäksi videossa opitaan piilosolmun tekeminen dubatulla langalla sekä lukitsemaan kuulapää lyijylankaa apuna käyttäen.
BH GRHE


H.S.C. Perhonsidontakurssila sidomme seuraavaksi juotikasta jäljittelevän Black Leechin. Tämä on todellinen klassikkosidos ja yksi maailman parhaista yleisperhoista. Black Leech ja sen muunnokset ovat pyytäviä perhomalleja käytännössä missä vaan. Black Leechin sidontavideon löydät TÄÄLTÄ noin lokakuun 2016 puolessa välissä.


H.S.C. Large Premium Perhonsidontapaketilla Alkuun Ja Pidemmällekin

Kaikki kurssin perhot on sidottavissa H.S.C. Large Premium Perhonsidontapaketin sisältämistä tuotteista. Kurssi palvelee siis erityisen hyvin paketin ostaneita!

Mikäli olet aikeissa aloittaa perhonsidonnan suosittelemme sinulle H.S.C. Large Premium perhonsidontapakettia. Se on erittäin laadukas paketti, jonka suunnittelun perustana on noin 100-vuoden kokemus perhokalastuksesta ja -sidonnasta. Lisäksi paketti on kasattu laadukkaista hyllytuotteista sisältämään erityisesti pohjoismaisessa perhokalastuksessa käytettyjen perhojen sidontaan tarvittavia materiaaleja. Paketti on siis laadittu siltä pohjalta, että jos itse aloittaisimme sitomaan perhoja nykyisellä tieto-taidollamme hankkisimme juuri kyseiset tuotteet.

H.S.C. Large Premium Perhonsidontapaketin löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli haluat osallistua myös myymälämme tiloissa järjestettäville perhonsiidontakursseille löydät tarjolla olevat kurssit TÄÄLTÄ.


Kireitä sidontalankoja!

Helsinki Spey Clave Staff