Finnish English

Czech Nymph Larva on todellista koskikalastajan peruskauraa ja jäljittelee vesiperhosen toukkaa eli larvaa.

Olemme laatineet videopohjaisen perhonsidontakoulun yhteistyössä Fly Tying Archiven kanssa. Kurssi on tarkoitettu kaikille perhonsidonnasta kiinnostuneille. Kurssin aihealue on taimen-, harjus-, ja kirjolohiperhot, joiden sidontatekniikat ovat sovellettavissa kaikenlaiseen sidontaan.Julkaisemme alkuun kolme videota, joilla pääsemme alkuun ja sen jälkeen 2-3 viikon välein uuden videon.Sidottavat perhomallit ovat toimiviksi todettuja ottiperhoja pohjoismaiseen perhokalastukseen ja miksei muuallekin. H.S.C. perhonsidontakurssin perhot sitoo Timo Kontio.

Kurssiperho 1 – Czech Nymph Larva

H.S.C. Perhonsidontakoulun ensimmäinen sidottava perho on todellista koskikalastajan peruskauraa eli Czech Nymph tyylinen larvasidos. Perho jäljittelee vesiperhosen toukkaa eli larvaa ja kalastaa hyvin kaikkialla missä vapaana uivia vesiperhosen larvoja esiintyy.

Videolla opimme monta perhonsidonnan perustekniikkaa. Opimme materiaalin kiinnittämisen koukulle, dubbaamisen, kierteen kiertämisen sekä materiaalien sitomisen kiinni.Czech Nymph Larva


H.S.C. Perhonsidontakurssilla sidomme seuraavaksi perhomallin nimeltään Bead Head Gold Ribbed Hare's Ear. Hirvittävästä nimestään huolimatta tämä perho on erinomainen päivänkorennon toukkien yleisjäljitelmä. Löydät BH GRHE videon TÄÄLTÄ.


H.S.C. Large Premium Perhonsidontapaketilla Alkuun Ja Pidemmällekin

Kaikki kurssin perhot on sidottavissa H.S.C. Large Premium Perhonsidontapaketin sisältämistä tuotteista. Kurssi palvelee siis erityisen hyvin paketin ostaneita!

Mikäli olet aikeissa aloittaa perhonsidonnan suosittelemme sinulle H.S.C. Large Premium perhonsidontapakettia. Se on erittäin laadukas paketti, jonka suunnittelun perustana on noin 100-vuoden kokemus perhokalastuksesta ja -sidonnasta. Lisäksi paketti on kasattu laadukkaista hyllytuotteista sisältämään erityisesti pohjoismaisessa perhokalastuksessa käytettyjen perhojen sidontaan tarvittavia materiaaleja. Paketti on siis laadittu siltä pohjalta, että jos itse aloittaisimme sitomaan perhoja nykyisellä tieto-taidollamme hankkisimme juuri kyseiset tuotteet.

H.S.C. Large Premium Perhonsidontapaketin löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli haluat osallistua myös myymälämme tiloissa järjestettäville perhonsiidontakursseille löydät tarjolla olevat kurssit TÄÄLTÄ.


Kireitä sidontalankoja!

Helsinki Spey Clave Staff