Finnish English

Tällä videolla opetellaan sidonnan aloitus sekä perhon päättelemiseen käytettävä Piilosolmu.

Kiinnostaako perhonsidonta?

Helsinki Spey Clave perhonsidontakurssi alkaa!

Olemme laatineet videopohjaisen perhonsidontakurssin yhteistyössä Fly Tying Archiven kanssa. Kurssi on tarkoitettu kaikille perhonsidonnasta kiinnostuneille. Kurssin aihealue on taimen-, harjus-, ja kirjolohiperhot, joiden sidontatekniikat on sovellettavissa kaikenlaiseen sidontaan. H.S.C. perhonsidontakurssin perhot sitoo Timo Kontio. Julkaisemme alkuun kolme videota, joilla pääsemme alkuun ja sen jälkeen 2-3 viikon välein uuden videon.

Tällä videolla opetellaan sidonnan aloitus sekä perhon päättelemiseen käytettävä Piilosolmu.

Seuraavaksi sidomme ensimmäisen H.S.C. Perhonsidontakurssin perhon. Pääset suoraan videoon TÄÄLTÄ.


H.S.C. Large Premium Perhonsidontapaketilla Alkuun Ja Pidemmällekin

Kaikki kurssin perhot on sidottavissa H.S.C. Large Premium Perhonsidontapaketin sisältämistä tuotteista. Kurssi palvelee siis erityisen hyvin paketin ostaneita!

Mikäli olet aikeissa aloittaa perhonsidonnan suosittelemme sinulle H.S.C. Large Premium perhonsidontapakettia. Se on erittäin laadukas paketti, jonka suunnittelun perustana on noin 100-vuoden kokemus perhokalastuksesta ja -sidonnasta. Lisäksi paketti on kasattu laadukkaista hyllytuotteista sisältämään erityisesti pohjoismaisessa perhokalastuksessa käytettyjen perhojen sidontaan tarvittavia materiaaleja. Paketti on siis laadittu siltä pohjalta, että jos itse aloittaisimme sitomaan perhoja nykyisellä tieto-taidollamme hankkisimme juuri kyseiset tuotteet. 

H.S.C. Large Premium Perhonsidontapaketin löydät TÄÄLTÄ.

Mikäli haluat osallistua myös myymälämme tiloissa järjestettäville perhonsiidontakursseille löydät tarjolla olevat kurssit TÄÄLTÄ.


Kireitä sidontalankoja!

Helsinki Spey Clave Staff