Finnish English

Tutustu sinua palveleviin perhokalastukseen ammattilaisiin!

Meillä Helsinki Spey Clavessa sinua palvelevat niin liikkeessä kuin verkkokaupassa perhokalastuksen ammattilaiset, jotka auttavat sinua löytämään tarkoitukseesi parhaiten soveltuvat välineet. Meille on tärkeää, ostitpa sitten dubbing- pussin tai C.F. Burkheimer perhovavan, että se on juuri sitä mitä olet hakemassa ja tiedämme mitkä tuotteet toimivat hankintasi kanssa.

We share your passion from Helsinki Speyclave on Vimeo.

Mikko Stenberg

MIkko toimii Helsinki Spey Claven myymäläpäällikkönä ja vastaa liikkeen arkirutiineista. Mikko on maailmanluokan perhonsitoja (mm. Perhonsidonnan Suomenmestari, Lohiperhojen sidonnan Maailmanmestari (FQSA) sekä lukuisa määrä voittoja kansainvälisistä kirjekilpailuista) ja Mikko vastaakin myös suuresta osasta perhonsidontakurssejamme. Hän on ainut kotimainen sitoja, joka on voittanut saman talven aikana molemmat sarjat perhonsidonnan Suomenmestaruuskilpailuissa sekä Vuoden Sitoja kilpailun. Mikko on myös Suomen ammattitaitoisimpia perhonsidontamateriaalien käsittelijöitä sekä värjääjiä ja yhdessä muun henkilökunnan avustuksella Mikko loihtii pusseihin huippulaadukkaita H.S.C. sidontamateriaaleja, joista liikkeemme on tunnettu. Hän on myös ollut mukana Guidelinen Power Teamissa ennen myymäläpäällikön työtä, joten tuntemus välinepuolelta on huippuluokkaa.

Nykyisellään lohenkalastus vie Mikkoa ympäri Skandinaviaa, mutta tietoa ja taitoa löytyy myös kisakalastuksen parista niin jokipuolelta kuin lammilta. Lohireissujen välissä Mikko pyrkii karkaamaan taimenenkalastuksen pariin nautiskelemaan kotimaan paikoista ja testailemaan taimenpuolen uusia tuulia. Hänellä on myös kokemusta kilpakalastuspuolelta ja on ollut voittamassa kolmea Suomen mestaruutta seurajoukkueiden Suomenmestaruuskilpailuissa. Mikko on varttunut Karkkilankoskien äärellä ja opiskellut Kotkassa, joten takataskusta löytyy erinomainen tuntemus näiden alueiden vesistöistä – Kannattaa tulla rohkeasti kysäisemään vinkit!

Anton Pousar

Anton on työskennellyt Helsinki Spey Claven palveluksessa vuodesta 2008, jonka aikana on mukaan tarttunut paljon tietotaitoa niin itse perhokalastuksesta kuin välineistä. Anton vastaa uusiutuneen Helsinki Spey Clave- verkkokaupan monista toiminnoista, mutta myös normaalisti myymäläpuolen asioista. Nykyisellään erityisesti hauki- ja lohiperhot ovat suurimmat kiinnostuksen kohteet perhonsidontapuolella, mutta muistissa on toki monia kikkoja taimenperhojen sidontaan.

Antonin perhokalastuksen pohja on rakentunut niin Keski-Suomessa taimenenkalastuksen parissa kuin kirjolohien parissa eteläisemmässä Suomessa. Nykyisellään Antonin “kotijokena” on Kymijoki, josta etenkin keväisin on tullut tutuksi Langinkosken alue ja myöhemmin kesällä Ruhavuolteen sekä Siikakosken alueet. Nykyään kotoisen hauenkalastuksen lisäksi kalastuskalenteria hallitsevat lohireissut niin Norjaan, Ruotsiin kuin Skotlantiin. Helsinki Spey Claven ohella Anton työskentelee Just Fish Travels- kalastusmatkailu yrityksessä , joka tarjoaa laadukkaita kalastusmatkoja erityisesti lohen- ja meritaimenenkalastuksesta kiinnostuneille.

Martin Honkanen

Martin Honkanen on pitkän linjan perhokalastaja. Hän on harrastanut lajia pikku pojasta asti ja muistaa saaneensa ensimmäisen perhovapansa 10-vuotiaana. Martinin intohimo lohen- meritaimenen- ja hauenperhokalastukseen on vienyt häntä ympäri Pohjoismaita, Britteinsaaria sekä Patagoniaa. Hän kalastaa myös steelheadia ja tietää Brittiläisen Kolumbian kalastuksesta.

Timo Kontio

Timo on maailmanluokan perhonsitoja ja pitkän linjan Clavelainen. Opinnot ovat nykyisellään etusijalla, joten Timo tekee vuoroja vain silloin tällöin. Timon perhonsidontaa voit seurata hänen Fly Tying Archive- sivustolta.