Finnish English

Liikkeemme sijaitsee Helsingin kantakaupungissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikkeemme ympäristössä on myös hyvin paikoitustilaa. Katso lisätiedot tästä uutisesta.

Liikkeemme sijaitsee Helsingin kantakaupungissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Useat liikennevälineet kulkevat läheltä liikettämme ja pysäkeiltä on vain lyhyt matka perille. Esimerkiksi useiden Espoon ja Lauttasaaren suunnasta tulevien bussien pysäkit ovat vain noin 250 metrin päässä liikkeestämme. Lisäksi raitiovaunut 6, 8 ja 9 kulkevat aivan liikkeemme vierestä pysäkkien ollessa vain 70-200m päässä oveltamme. Helsingin keskusta saavut meille näppärimmin raitiovaunulla 9, joka kulkee esim rautatieaseman edestä ja matka kestää vain muutaman minuutin. Lisätiedot reiteistä löydät osoitteesta reittiopas.fi

Liikkeemme ympäristössä on myös hyvin paikoitustilaa.

1. Aivan liikkeemme kulmalla meillä on kolme asiakaspaikkaa, jotka ovat näppärä apu, kun saavut asioimaan liikkeeseemme. Aja liikkeemme kulmalta alas menevää ramppia ja löydät kaksi paikkaa lastauslaiturin edestä sekä yhden päätyseinän vierestä.


Alas ramppia mustan Volkkarin edestä ja vasemmalta mustan maasturin, joka one ensimmäisellä asiakaspaikallamme, takaa löydät toisen asiakaspaikkamme sekä kolmannen valkoisen tiiliseinän vierestä pituussuunnassa.

2. Porkkalankadun sillan alla on erinomaisesti paikoitustilaa, johon pääset suoraan Mechelininkadulta. Matkaa liikkeeseemme tulee noin sata metriä. Lauantaisin tämä parkkipaikka on myös ilmainen!

3. Kalevankadun Ruoholahdenrannan päässä olevassa parkkihallissa on yleensä aina muutama vapaa paikka. Matkaa liikkeeseemme vajaa 200m.

4. Ruoholahden ostoskeskuksen parkkihallissa on aina runsaasti tilaa. Pääset sinne kätevästi esim Itämerenkadulta ennen kauppakeskusta. Matkaa liikkeeseemme tulee vajaa 0,5km.

5. Hietaniemen torilla on paljon paikoitustilaa ja sinne on helppo löytää Mechelininkatua, Hietalahdenkatua tai Bulevardia pitkin. Matkaa torilta liikkeellemme on noin 0,5km.

Tervetuloa!

Parhain terveisin,

Helsinki Spey Clave Staff