Finnish English

Oletko harkinnut pitkäaikaista ja luotettavaa kumppania? CF Burkheimer vapamallistosta löydät sellaisen.

CF Burkheimer Vapatilaus Tammi-Helmi 2019

CF Burkheimer on pieni perhovapoja valmistava vapapaja, jonka motto on alusta alkaen ollut valmistaa parhaita mahdollisia vapoja itse valmistettuun ja suunniltetuun aihioon. Merkin takana on erittäin arvostettu pitkän linjan perhokalastaja, opas ja vavanrakentaja sekä -suunnittelija Kerry Burkheimer. Hän on kalastanut Pohjois-Amerikan Länsirannikon jokia ja järviä koko ikänsä ja yhdistänyt kokemuksensa rakentamiinsa vapoihin. Kerryn filosofia on rakentaa sekä erikoistuneita, että samalla kokonaisvaltaisia vapoja. Hänelle yksittäinen ominaisuus ei tee hyvää vapaa vaan kokonaisuuden kaikkien osa-alueiden on ylitettävä jokainen korkealle asetettu vaatimustaso. CF Burkheimer vavat suunnitellaan ja rakennetaan vain ja ainoastaan olemaan paras mahdollinen työkalu kulloiseenkin tarkoitukseen. Käytetyt komponentit valikoidaan laadultaan vain korkealuokkaisimmista tarjolla olevista tai valmistetaan Yhdysvaltain Washingtonin osavaltiossa sijaitsevalla CF Burkheimerin pajalla. Kerryn suunnittelemista ja valmistamista vavoista huokuukin tuhannet joella vietetyt tunnit, jonka vuoksi Burkheimer vavat ovat nousseet monien oppaiden ja paljon aikaansa vesillä viettävien suosikeiksi.

Tilausten viimeinen jättöpäivä on ma 4.2.2019.

  • Huomioithan, että tämä on viimeinen tilaus jonka voimme luvata saapuvaksi ennen kuuminta kalastuskautta 2019. Nämä vavat saapuvat meille arviolta huhtikuussa-toukokuussa 2019. 

Streamer Series

Uudet Streamer Series vavat tarjoavat mielenkiintoisen vaihtoehdon suomalaiseen streamerkalastukseen. Hieman lyhyempinä ne tarjoavat tunnokkuutta ja ketteryyttä lähikalastukseen. Vavat on rakennettu nopeiksi ja erityisen tarkkaheittoisiksi erinomaisella tyven tuntumalla. Nämä vavat ovat omimmillaan, kun kalastetaan ronskeilla painavilla nymfeillä, streamereillä tai vaikka kookkailla suuren ilmanvastuksen omaavilla pintaperhoilla (esim kookas Nalle tai Surffilauta). Esimerkiksi tinselikalastus lyhyin ylävirtaheitoin onnistuu näillä vavoilla mainiosti. Streamer Series kattaa kaksi mallia, jotka on saatavilla Classic ja Titanium kokoonpanoilla.

  • #6 8’8” 4pcs; Classic €835, Titanium €940
  • #7 8’8” 4pcs; Classic €835, Titanium €940

CF Burkheimer Streamer -Series Classic viimeistelyllä.

Single Hand Spey Series

Single Hand Spey Series tarjoaa pystyvän työkalun paljon yhdellä kädellä lohta ja meritaimenta tai vaikka kookkaampaa vaellustaimenta (Kuusamo, Juutua, kookkaat Keski-Suomen kosket yms) kalastaville. Extra pituus ja voimakas kärki takaavat erinomaisen nostovoiman aihiolle, joka tekee siiman nostamisesta ja viemisestä ankkuriin luontevaa. Tunnokas, voimakas, mutta taipuisa tyvi puolestaan takaa vavan helpon lataamisen sekä tuntuman. Vaikka vapa on pitkä ja voimakas se tuntuu yllättävän keveältä kädessä sekä kalastuksessa. Single Hand Spey Series kattaa kaksi mallia, jotka on saatavilla Classic ja Titanium kokoonpanoilla.

  • #7 10’4” 4pcs; Classic €900, Titanium €970
  • #8 10’4” 4pcs; Classic €900, Titanium €970

CF Burkheimer Single Hand Spey vapa Vintage viimeistelyllä.

Two Handed

Legendaarinen Two Handed Series on monen lohen- ja meritaimenenkalastajan ehdoton suosikki. Tämän sarjan vavoissa on erinomaisen tuntuman takaava CF Burkheimer-toiminta, joka potkaisee syvältä ja nostaa siiman erinomaisesti vedestä. Toiminta soveltuu hyvin monenlaisille siimoille ja heittotekniikoille.

  • #4 11’4” 4pcs; Classic €1050, Presentation tai Vintage €1270

CF Burkheimerin kevein kahdenkädenvapa on mielenkiintoinen lisäys TWO HANDED vapasarjaan. Se ei ole ns Switch vapa vaan heittää kahdenkäden siimasuosituksen mukaisia painoja (ampumapään suosituspaino on noin 19g) sekä kestää käskemistä paremmin. Tämä vapa on todellinen namu loppukauden lohen- ja meritaimenen kalastukseen keveillä perukkeilla ja siimoilla. Se on myös erittäin pystyvä vaihtoehto reittikoskien taimenen streamerkalastukseen. Esimerkiksi uppoavalla tai uppokärkisellä ampumapäällä (Scandi tai Skagit) tulvassa olevan kosken ottipaikkojen kalastus, johon yhdenkädenvavalla ei yksikertaisesti tehokkaasti ylety, on vielä mahdollista. Heittämiseen käytettävä energia on verrattain pientä ja uittaminen lähes yhtä tunnokasta, kuin yhdenkädenvavalla.

  • #6 12’8” 4pcs; Classic €1050, Presentation tai Vintage €1270

Tämä vapamalli on iskenyt Pohjois-Amerikan Steelhead-kalastajat ällikällä! Todella tunnokas ja pystyvä sekä kevyt kaksikätinen on noussut nopeasti erityisesti ns Summer Steelhead- kalastajien keskuudessa suosikiksi. Vapa heittää erinomaisesti 24 grammaista Scandi ampumapäätä sekä 24-26 grammaista Skagitia. Tämä on huikea peli esimerkiksi Finnmarkin pienemmille lohijoille.

  • #7 13’9” 4pcs; Classic €1050, Presentation tai Vintage €1270
  • #8 13’9” 4pcs; Classic €1050, Presentation tai Vintage €1270

Nämä kaksi sisarusmallia ovat erinomaiset vaihtoehdot, kun tarvitaan hieman kevyempää, mutta kuitenkin ulottuvaa vapaa. Mallit ovat luokkaisikseen varsin ryhdikkäitä taipuisuudestaan huolimatta. Molemmat vavat kesävät hyvin käskemistä sekä toimivat erinomaisesti niin scandinaavisilla ampumapäillä, kuin Skagiteillakin. Kauden alkupuolikkaan paksujen vesien asetuttua uskallamme povata näistä malleista suosikkeja monelle poolille.

CF Burkheimer Two Handed Vintage viimeistelyllä.

Tilaaminen

Tilatessasi CF burkheimer perhovavan tuo kyseinen vapa rakennetaan juuri sinulle. Pääset vaikuttamaan vavan viimeistelyyn sekä siinä käytettyihin komponetteihin ja ratkaisuihin. Valittavanasi on kolme eri viimeistelyä Classic, Presentation ja Vintage.

Löydät saatavilla olevat mallit ja vapasarjat CF Burkheimer osiostamme. Mikäli sinulle tulee kysymyksiä koskien CF Burkheimer vapoja, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua mielellämme!

CF Burkheimer toimii last in last out toimitusperiaatteella. Tästä syystä emme pysty valitettavasti lupaamaan tarkkaa toimitusaikaa vavoille. Tyypillinen toimitusaika on 75-120 päivää.

Tilausta jätettäessä perimme puolet vavan hinnasta. Toinen puolikas maksetaan vavan saavuttua. Kaikki CF Burkheimer tilaukset ovat sitovia.

Tilausten viimeinen jättöpäivä on ma 4.2.2019.

CF Burkheimerin pajalla valmistettuja Spacereita.

Maksa Klarnalla!

Klarna on luotettava ja joustava kumppani

Klarna on luotettava kumppani, kun haluat hankkia jotain suurempaa ja maksaa sen osissa, hieman myöhemmin tai vaikka kätevästi luottokortilla tai verkkopankkisi kautta. Erityisesti Klarnan tili on kätevä tapa tasoittaa menojasi, jos haluat hankkia jotain hieman arvokkaampaa. Voit maksaa ostoksesi jopa 12 kuukauden erissä!

Parhain terveisin,

Helsinki Spey Clave Staff