Finnish English

Yli €50 arvoisten tilausten toimituskulut 0 €

Toimitamme kaikenkokoiset yli €50 tilaukset toimituskuluitta Suomessa!

Lisätietoa toimitusehdoista

Waterworks-Lamson

Kaikki Waterworks- Lamson kelat on tehty kestämään kaikkia olosuhteita. Äärimmäisestä keveydestä huolimatta sinun ei tarvitse huolehtia kelojen kestävyydestä rankoistakaan olosuhteista huolimatta, vaan voit keskittyä siihen tärkeinpään eli kalastukseen. Nämä kelat ovat kalastajalle jotka haluavat äärimmäisen tuntuman kalaan ja tasapainon vapaan kevyellä kelalla. Nämä kelat ovat laatua arvostavalle silmänruokaa ja ominaisuuksia joita monella merkillä ei ole tarjota.

HARD ALOX VIIMEISTELY Kaikissa Lamson- Waterworks on yksi ja sama huippupintakäsittely, menetelmää kutsutaan Hard Alox –pintakäsittelyksi. Tämä tarkoittaa sitä, että alumiinipinnat eloksoidaan elektrolyysillä käyttäen alumiinioksidia kestämään vaativintakin käyttöä. Viimeistely on paksumpi, kestävämpi ja joustavampi kuin yhdelläkään toisella valmistajalla.

JARRUJÄRJESTELMÄ
Waterworks- Lamsonin jarrujärjestelmä on teknisen suunnittelun taidonnäyte. Tavallisten kelojen jarrujärjestelmä on toteutettu usein jarrulevyillä, jotka kuluvat ja ovat helpommin alttiina niin vedelle kuin epäpuhtauksillekin. Järjestelmä perustuu kahteen kartion muotoiseen jarrupalaan, nämä jousikuormitteiset jarrukartiot mahdollistavat aina yhtä pehmeän jarrun toiminnan kaikissa kalastustilanteissa. Koska ratkaisu on hyvin kompakti, koko järjestelmä pystytään suojaamaan täydellisesti vedeltä ja epäpuhtauksilta. Lisäksi järjestelmä tarjoamaa maksimaalisen vipuvarsivaikutuksen puolankehältä jarrukartioon, jolloin tuloksena on jarrun lähtökynnyksen madaltuminen käytännössä olemattomaksi. Sinulle jää vain kalastuksen nautinto ilman huolta välineiden toimivuudesta.

TAKASALPA
Useimmissa huippukeloissa takasalpa on toteutettu rattaalla ja kynnellä. Ratkaisu tähän ongelmaan on Torrington-liukusalpalaakeri, jossa rattaat ja kynsi on korvattu yksisuuntaisella neulalaakerilla, jolloin käynti on aina yhtä pehmeää eikä rattaiden kulumisesta johtuvia ongelmia esiinny. Neulalaakerin ansiosta salpa kytkeytyy aina välittömästi, jolloin tavallisen salvan kytkeytymisestä johtuvaa klappia tai löysää siimaa ei ilmene. Kaikkien kelojen takasalvat on valmistettu TÄYSIN RUOSTUMATTOMISTA MATERIAALEISTA!

Näytetään tuotteet 1-7 / 7