Finnish English

Yli €50 arvoisten tilausten toimituskulut 0 €

Toimitamme kaikenkokoiset yli €50 tilaukset toimituskuluitta Suomessa!

Lisätietoa toimitusehdoista

CF Burkheimer

CF Burkheimer – ”One at a Time, One of a Kind”

CF Burkheimer perhovavoissa yhdistyy todellinen intohimo perhokalastukseen sekä vavanrakennukseen. Ne suunnitellaan ja valmistetaan vain parhaista materiaaleista ja komponenteista yksitellen käsityönä USA:ssa, Washingtonin osavaltiossa Washougalissa. Lopputulos on upeasti viimeistelty yksilöllinen perhovapa, jonka täsmällinen ja tunnokas toiminta pitää kokea. Tutustu CF Burkheimer laatuun ja ymmärrät mitä tarkoitamme, kun sanomme, että ne ovat vapoja joista voit olla ylpeä.

Kerry Burkheimer

Kerry Burkheimer on CF Burkheimerin perustaja ja luoja. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus vavanrakennuksesta. Kerry on ollut mm. pääsuunnittelijana 1980 –luvun alkupuolella Loomis Compositesille. Hieman tämän jälkeen hän työskenteli legendaarisen vavantekijä Russ Peakin kanssa. Kun Russ jäi eläkkeelle Kerry osti hänen varastonsa. Lisäksi muun ohella noin 15 vuoden ajan Kerry toimi vavanteko- ja suunnittelukonsulttina lukuisille vapavalmistajille. 1993 Kerry lopetti muiden konsultoinnin ja alkoi valmistaa perhovapoja omalla CF Burkheimer nimellään. Heti alusta asti jokainen CF Burkheimer vapa rakennettiin aitoon Burkheimerin pajassa valmistettuun aihioon.

Kerryn pyrkimys ja filosofia on rakentaa vapoja kalastukseen. Hänen mielestään kalastusvavan tulee olla sellainen, että se heittää hyvin oli heitettävä matka mikä tahansa. Pelkkä yksittäinen ominaisuus, kuten pitkäheittoisuus, keveys, nostovoima tms. ei riitä Kerrylle vaan vavan tulee suoriutua kaikista sille asetetuista tehtävistä kiitettävästi. Sen tulee heittää yliolan hyvin lähelle ja kauas, rullata tarkasti ja täsmällisesti, olla tunnokas ja looginen kalastuksessa sekä tietysti käyttäytyä kalan kanssa moitteettomasti suojellen ohuttakin peruketta.

VARUSTELUTASOT

Yksikään kalastaja ei ole toisensa kaltainen. Makuja on monia, joiden mukaan kukin vapansa valitsee. CF Burkheimer tarjoaa mahdollisuuden valita, minkälaisista komponenteista ja minkälaisilla yksityiskohdilla ne rakennetaan. Valittavana on kolme varustelutasoa. Näistä Classic vastaa käytännössä muiden merkkien huippuvapoja tekemättä kuitenkaan kompromisseja laadun ja työnjäljen suhteen. Presentation ja Vintage ovat rinnakkain CF Burkheimerin laadukkaimmat varustelutasot. Niiden yhdessäkään yksityiskohdassa ei olla säästelty. Vain paras on kyllin hyvää kelpuutettavaksi Presentation ja Vintage kokoonpanoihin – miksi sinun pitäisi tyytyä yhtään vähempään?

Näytetään tuotteet 1-20 / 35